De Console, is de Switch tegenwoordig een standaard in huis?

De Switch heeft minder kracht dan de Playstation 4

De Switch wordt geleverd met 32 ​​GB aan ingebouwde opslag, wat gewoon niet genoeg is. De PS4 kopen heeft voordelen want hij heeft bijvoorbeeld veel meer opslagruimte, maar het is ook een ander soort console natuurlijk. Sommige games vereisen al meer ruimte dan dat, inclusief Dragon Quest Heroes. Dus als je van plan bent om zo ongeveer alles te spelen, behalve The Legend of Zelda: Breath of the Wild of Super Mario Odyssey, dan wil je waarschijnlijk een flinke microSD-kaart pakken.

Een kaartje kost nogal wat

Het is rot, weten we, maar ze zijn niet te duur. Een 64GB kaart kost slechts $ 20 of zo, en het is niet zo verschillend van het kopen van een geheugenkaart voor je gloednieuwe console wanneer. Eigenlijk is het precies zo. Dus, ja, ga er een halen. Als u problemen ondervindt, hebben we zelfs een gids om u te helpen bij het kiezen van de juiste kaart voor u. Je kunt gemakkelijk console bekijken op het internet.

Krassen en deuken voorkomen

Misschien wilt u ook nog wat andere accessoires kopen. Een schermbeschermer en draagtas helpt krassen en deuken voorkomen. Een andere batterij kan ook van pas komen, vooral als u hem meeneemt op lange vliegreizen of autoritten. Ten slotte, hoewel het optioneel is, beschouwen we Nintendo’s Switch Pro Controller als een must-have-accessoire.

Het is een stuk zachter voor de gewrichten dan de standaard Joy-Cons, waardoor het perfect is voor marathonsessies van Breath of the Wild. Dat kan vrij snel kloppen, vooral omdat de pro-controller ongeveer $ 70 in de detailhandel draait. Als uw budget beperkt is, raden we u aan eerst de schermbeschermer en de hoes te kopen en vervolgens op basis van uw behoeften een SD-kaart te pakken. Als je echter maximaal comfort hebt, pak je eerst de Pro Controller en haal je de rest op wanneer je kunt.