De Samsung Televisie was een revolutionaire

Televisies zijn steeds belangrijker aan het worden

Sinds ik 10 jaar geleden tv’s heb bekeken, ben ik getuige geweest van de flagrante val van plasma, de snelle opkomst van OLED en, in het midden van dit alles, de voortschrijdende progressie van LCD’s. Tenminste, zo voelde het. De verbeteringen aan de verouderingstv-technologie waren meestal incrementeel, dus ondanks echte innovatie in die 10 jaar (LED’s, kwantumstippen, 4K-resolutie, HDR) kwamen ze langzaam genoeg aan zodat het nooit als een revolutie aanvoelde. Zelfs de eerste Samsung QLED’s voelden meer aan als een evolutie dan als een revolutie. Voor TV aanbiedingen kun je terecht op de site van Jack Waayen.

De allerbeste televisies van 2018

Samsung’s 2018 Q9FN QLED TV is de openbaring waar we op hebben gewacht. Simpel gezegd, het is de beste tv die Samsung ooit heeft gemaakt, en de meest afgeronde LCD die ik heb getest. Het meest schokkend is dat het niet eens alleen om de moordenaar gaat.

UIT DE DOOS
SAMSUNG Q9FN-REEKS MODELLEN
We hebben het 65-inch QN65Q9FN-model herzien, maar onze beoordeling is van toepassing op alle tv’s uit de Q9FN-serie
65-inch (QN65Q9FNAFXZA)
75-inch (QN75Q9FNAFXZA)

Veel mensen installeren hun televisie zelf

De meeste mensen zetten hun tv zelf op, dus het is in het belang van tv-makers om dat proces zo eenvoudig en bevredigend mogelijk te maken. Eén hapering te veel, en die tv gaat regelrecht terug in de doos en wordt verzonden naar de winkel waar het vandaan kwam.

Als het nummer één tv-merk in de Verenigde Staten, is Samsung zich hier scherp van bewust en heeft het de installatie-ervaring voor zijn tv’s verfijnd tot een mooie kunst. Roku-tv’s zijn qua eenvoud bijna in de buurt, maar uiteindelijk bieden Samsung QLED-tv’s de meest aangename set-upervaring die tegenwoordig beschikbaar is.

Het begint met eenvoudige montage van de standaard – als u die route gaat – of met de mogelijkheid om de tv tegen de muur te monteren met behulp van Samsung’s muurbeugel zonder opening. Een meer traditionele bevestiging is altijd een optie, maar voor de schoonste look adviseren we de aangepaste houder van Samsung omdat de tv een beetje aan de dikke kant is (daarover later meer).